نظارت و ارزیابی از مراکز کوچک پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۴
نظارت و ارزیابی از مراکز کوچک پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی روند فعالیت مراکز کوچک پروسس لبنیات، تیم رهبری و تخنیکی ریاست زراعت ولایت بدخشان از چهار مرکز کوچک پروسس لبنیات در قریه ایتارچی شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به‌عمل آورد.
این نظارت به روز پنج‌شنبه انجام شد و در جریان آن، روند پروسس شیر و محصولات لبنی که توسط خانم‌ها در این مراکز انجام می‌شود، مورد بررسی قرار گرفت. این مراکز با همکاری و هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و توسط موسسه ستاره درخشان ایجاد گردیده است که هدف از ایجاد آن‌ها فراهم‌سازی زمینه اشتغال برای خانم‌ها و افزایش تولید شیر و محصولات لبنی می‌باشد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، در هر یک از این مراکز به‌گونه متوسط شماری از خانم‌ها مصروف کار بوده و محصولات پروسس‌شده خویش را جهت فروش به بازار محلی و بازار شهر فیض‌آباد عرضه می‌نمایند. خانم‌های شاغل در این مراکز، رضایت خود را از فعالیت‌ها و فرصت کاری فراهم‌شده ابراز نمودند.
همچنان در جریان این نظارت گفته شد که با تمدید پروژه، این مراکز برای بار دوم مورد حمایت قرار خواهند گرفت و وسایل مورد نیاز پروسس لبنیات، مطابق به ضرورت مراکز، تهیه و در اختیار آنان قرار داده می‌شود. علاوه بر آن، قرار است چهار مرکز کوچک جدید دیگر نیز در شهر فیض‌آباد ایجاد گردد که سروی آن قبلاً تکمیل شده است.
در پایان این نظارت، مشوره‌های فنی لازم از سوی تیم تخنیکی به‌منظور بهبود و معیاری‌سازی فعالیت‌های این مراکز ارائه گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها