نظارت و ارزیابی از مراکز کوچک پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۴
نظارت و ارزیابی از مراکز کوچک پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی روند فعالیت مراکز کوچک پروسس لبنیات، تیم رهبری و تخنیکی ریاست زراعت ولایت بدخشان از چهار مرکز کوچک پروسس لبنیات در قریه ایتارچی شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به‌عمل آورد.
این نظارت به روز پنج‌شنبه انجام شد و در جریان آن، روند پروسس شیر و محصولات لبنی که توسط خانم‌ها در این مراکز انجام می‌شود، مورد بررسی قرار گرفت. این مراکز با همکاری و هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و توسط موسسه ستاره درخشان ایجاد گردیده است که هدف از ایجاد آن‌ها فراهم‌سازی زمینه اشتغال برای خانم‌ها و افزایش تولید شیر و محصولات لبنی می‌باشد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، در هر یک از این مراکز به‌گونه متوسط شماری از خانم‌ها مصروف کار بوده و محصولات پروسس‌شده خویش را جهت فروش به بازار محلی و بازار شهر فیض‌آباد عرضه می‌نمایند. خانم‌های شاغل در این مراکز، رضایت خود را از فعالیت‌ها و فرصت کاری فراهم‌شده ابراز نمودند.
همچنان در جریان این نظارت گفته شد که با تمدید پروژه، این مراکز برای بار دوم مورد حمایت قرار خواهند گرفت و وسایل مورد نیاز پروسس لبنیات، مطابق به ضرورت مراکز، تهیه و در اختیار آنان قرار داده می‌شود. علاوه بر آن، قرار است چهار مرکز کوچک جدید دیگر نیز در شهر فیض‌آباد ایجاد گردد که سروی آن قبلاً تکمیل شده است.
در پایان این نظارت، مشوره‌های فنی لازم از سوی تیم تخنیکی به‌منظور بهبود و معیاری‌سازی فعالیت‌های این مراکز ارائه گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها