نظارت و ارزیابی از مراکز کوچک پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۴
نظارت و ارزیابی از مراکز کوچک پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی روند فعالیت مراکز کوچک پروسس لبنیات، تیم رهبری و تخنیکی ریاست زراعت ولایت بدخشان از چهار مرکز کوچک پروسس لبنیات در قریه ایتارچی شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به‌عمل آورد.
این نظارت به روز پنج‌شنبه انجام شد و در جریان آن، روند پروسس شیر و محصولات لبنی که توسط خانم‌ها در این مراکز انجام می‌شود، مورد بررسی قرار گرفت. این مراکز با همکاری و هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و توسط موسسه ستاره درخشان ایجاد گردیده است که هدف از ایجاد آن‌ها فراهم‌سازی زمینه اشتغال برای خانم‌ها و افزایش تولید شیر و محصولات لبنی می‌باشد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، در هر یک از این مراکز به‌گونه متوسط شماری از خانم‌ها مصروف کار بوده و محصولات پروسس‌شده خویش را جهت فروش به بازار محلی و بازار شهر فیض‌آباد عرضه می‌نمایند. خانم‌های شاغل در این مراکز، رضایت خود را از فعالیت‌ها و فرصت کاری فراهم‌شده ابراز نمودند.
همچنان در جریان این نظارت گفته شد که با تمدید پروژه، این مراکز برای بار دوم مورد حمایت قرار خواهند گرفت و وسایل مورد نیاز پروسس لبنیات، مطابق به ضرورت مراکز، تهیه و در اختیار آنان قرار داده می‌شود. علاوه بر آن، قرار است چهار مرکز کوچک جدید دیگر نیز در شهر فیض‌آباد ایجاد گردد که سروی آن قبلاً تکمیل شده است.
در پایان این نظارت، مشوره‌های فنی لازم از سوی تیم تخنیکی به‌منظور بهبود و معیاری‌سازی فعالیت‌های این مراکز ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

بلخ کې پر ۳۰۰ هکټاره ځمکه د لمرګل کرکېله؛ تمه ده شاوخوا ۶۰۰ ټنه حاصل ترې ترلاسه شي

۲۵ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ه‍.ق 
د بلخ ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست چارواکي وایي، چې روان کال په دې ولایت کې پر شاوخوا ۳۰۰ هکټاره کرنیزه ځمکه د لمرګلي کرکېله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

د کرنې او مالدارۍ پروژو د ښه مدیریت او ستونزو د حل په موخه ننګرهار ته د کرنې اومالدارۍ مرستیال سفر 

۲۵ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ه‍.ق 
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت دکرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدراعظم عثماني د یوه تخنیکي پلاوي په مشرۍ ننګرهار ولایت ته سفر وکړ. ددې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

د کندهار اتو ولسوالیو کې له ۹۰۰ څخه زیاتو بزګرانو ته د جوارو اصلاح شوي تخمونه او کیمیاوي سرې ووېشل شوې

۲۵ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ه‍.ق 
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ، د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ او د «کې‌اراو» مؤسسې. . .

بازگشت