نظارت بر روند ذخیره‌سازی معیاری گندم در سیلوهای مرکزی

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۹:۲۱
مرکزي سیلوګانو کې د غنمو معیاري زېرمه کولو د بهیر څارنه

وزارت زراعت به منظور افزایش تولید و ذخیره‌سازی معیاری گندم در کشور، هیئتی متشکل از روسای مالی، نظارت و ارزیابی، جنگلات، مشاور امنیتی، مشاور معینیت زراعتی و نماینده ریاست تفتیش را برای نظارت و بررسی روند تخلیه و ذخیره‌سازی گندم در سیلوی مرکزی تشکیل داده است. 
هدف از این اقدام، اطمینان از ذخیره‌سازی گندم با کیفیت و جلوگیری از ورود گندم بی‌کیفیت و آلوده به امراض در داخل سیلوها می‌باشد.
این اقدام همچنین با هدف کاهش تاثیرات ناگوار اقلیمی، حمایت از دهقانان گندم‌کار، تشویق به تولید بیشتر، حفظ ثبات قیمت در بازار و جلوگیری از احتکار گندم صورت گرفته است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه دارد که مازاد تولید گندم دهقانان را به نرخ مناسب خریداری و در سیلوها ذخیره نماید تا به شکل مؤثر به بهره‌برداری برسد.
نظارت دقیق و روزانه بر روند ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای مرکزی برای اطمینان از کمیت و کیفیت گندم ذخیره‌شده مطابق با معیارات تعیین‌شده از اولویت‌های این هیئت می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها