نظارت از کمپاین نهال‌شانی در تاله نیک‌دره اژدر توسط ریاست زراعت بامیان

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۲:۲۶
نظارت از کمپاین نهال‌شانی در تاله نیک‌دره اژدر توسط ریاست زراعت بامیان


۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از روند کمپاین نهال‌شانی که از سوی موسسه بنیاد رشد زراعت در ساحه تاله نیک‌دره اژدر مرکز این ولایت راه‌اندازی گردیده، نظارت به عمل آورد.
در این نظارت که توسط محمدالدین مرادی آمر تنظیم منابع طبیعی و محمداشرف نیطاقی آمر امور زراعتی این ریاست انجام شد، بر هماهنگی و بهبود روند نهال‌شانی تأکید صورت گرفت.
این کمپاین که از سوی موسسه بنیاد رشد زراعت تطبیق و از جانب دفتر برنامه انکشاف ملل متحد در افغانستان تمویل می‌گردد، از ماه فبروری ۲۰۲۵ آغاز و تا پایان ماه جولای ادامه خواهد داشت.
براساس معلومات مسئولین، قرار است در این کمپاین سه‌هزار اصله نهال مختلف‌النوع ریشه‌دار از جمله مورپان، چنار امریکایی، سنجید و پالونیا در این ساحه غرس گردد.
هدف از این کمپاین، توسعه سرسبزی، مقابله با تغییرات اقلیمی، جلوگیری از سیلاب‌ها و نیز فراهم‌سازی زمینه کار در برابر پول عنوان شده است. در چهارچوب این برنامه، برای هر کارگر مبلغ ۴۲۰ افغانی در روز به‌مدت ۲۰ روز کاری پرداخت می‌گردد.
همچنان، نگهداری و مراقبت از نهال‌های غرس‌شده برای مدت پنج ماه از سوی موسسه تطبیق‌کننده صورت خواهد گرفت.
گفته می‌شود که بودجه مجموعی این پروژه ۷۰۰ هزار دالر امریکایی می‌باشد و نهال‌شانی تنها بخشی از فعالیت‌های آن را تشکیل می‌دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها