نظارت از پروژه کانال آبیاری سرقول توپچی در مرکز بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۲ - ۹:۲۱
نظارت از پروژه کانال آبیاری سرقول توپچی در مرکز بامیان

 انجنیران ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان به همراه انجنیر موسسه نسل‌های آینده افغانستان از پروژه کانال آبیاری سرقول توپچی در مرکز بامیان نظارت کردند.
این کانال با طول ۳۰۶ متر، عرض ۶۰ سانتی‌متر و ارتفاع ۸۰ سانتی‌متر در حال ساخت است و انتظار می‌رود صدها خانواده به‌صورت مستقیم و هزاران خانواده به‌صورت غیرمستقیم از آن بهره‌مند شوند.
تاکنون حدود ۶۵ درصد کار این پروژه تکمیل شده است. با این حال، به دلیل سردی هوا، روند کار موقتاً متوقف شده تا کیفیت پروژه حفظ شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها