نظارت از شرکت‌های تولید دانه طیور در هرات؛ تأکید بر رعایت معیارهای صحی و جلوگیری از عرضه محصولات بی‌کیفیت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۳۸
نظارت از شرکت‌های تولید دانه طیور در هرات؛ تأکید بر رعایت معیارهای صحی و جلوگیری از عرضه محصولات بی‌کیفیت

۱۱حمل  ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، بر اساس پلان عملیاتی ماهوار، از شرکت‌های تولید دانه طیور در شهرک صنعتی این ولایت نظارت و بررسی به‌عمل آورد.
این نظارت با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی و با اشتراک نماینده ریاست صنعت و تجارت انجام شد و در جریان آن، نحوه تولید و بسته‌بندی خوراکه‌های طیور مورد ارزیابی قرار گرفت.
در نتیجه بررسی‌ها مشخص گردید که شماری از شرکت‌های تولیدی در روند بسته‌بندی، معیارهای لازم به‌ویژه درج تاریخ تولید و انقضا را رعایت نکرده و محصولات خود را بدون این مشخصات به بازار عرضه می‌کردند. در این زمینه، توصیه‌های لازم به مسئولین شرکت‌ها ارائه شد و از آنان تعهد گرفته شد تا در آینده از عرضه محصولات بدون تاریخ تولید و انقضا خودداری نمایند.
همچنان در جریان نظارت، ۲۸ بوجی مواد اولیه تاریخ‌سپری‌شده که در تولید دانه طیور مورد استفاده قرار می‌گرفت، شناسایی و به آمریت مالداری و صحت حیوانی انتقال داده شد تا پس از طی مراحل اداری، از بین برده شود.
مسئولین تأکید کردند که این‌گونه نظارت‌ها به‌منظور حفظ کیفیت محصولات، رعایت معیارهای صحی و جلوگیری از زیان به سکتور مالداری و صحت حیوانی ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها