نظارت از دوکانهای ادویه جات زراعتی و کود کیمیاوی شهر کابل
مسوولان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از دوکانهای ادویه فروشی زراعتی و کود کیمیاوی واقع سرای شمالی و مارکیت پاینده محمد جوار مسجد پل خشتی نظارت نموده است.
انجنیر عتیق الله مسلم رئیس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت در جریان نظارت از این دوکاکین گفت:« فروشنده گان باید در مورد شیوه استفاده و خطرات ناشی از دواها رهنمایی و آگاهی دهی نمایند و همچنان فروشنده گان ادویجات زراعتی و کود کیمیاوی باید مواردی چون موجودیت شخص مسلکی در دوکان، داشتن جوزا فعالیت، جلوگیری از فروش مواد تقلبی و تاریخ تیر شده و جلوگیری از فروش ادویه جات غیر مجاز را به گونه جدی در نظر گیرند".
در جریان این نظارت و بررسی ادویه جات مضره، زهردار و بیکیفیت که خلاف اجازه نامهای ریاست حفاظه نباتات و قرنطین بوده جمع آوری و دهها دوکان بدون اجازه نامه در شهر کابل مسدود گردید.
در حاشیه این نظارت رییس حفاظه نباتات و قرنطین به تیم همراه شان از گرین هاوس جان محمد حسنی واقع دشت برچی کابل نیز دیدن نموده تا از میزان تاثیرات ادویه جات زراعتی اطلاع حاصل نماید و همینگونه برایشان رهنمایی نمایند که از ادویه های مضره استفاده نه نموده و پس از ادویه پاشی تا زمانیکه تاثیرات دوا کاهش یابد از برداشت حاصلات آن جلوگیری نمایند چون که ادویه های زراعتی تاثیر منفی بالای صحت استفاده کننده گان آن دارد".
ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا ماهانه از دوکان های که ادویه زراعتی و کود کیمیاوی که در آن به فروش میرسد نظارت نماید تا از فروش ادویه بی کیفیت، تاریخ گذشته و مضر زراعتی و مالداری جلوگیری نماید.
