نظارت از جریان آماده‌گی‌های جهت برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۵ - ۹:۱
نظارت از جریان آماده‌گی‌های جهت برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی


۲۴ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از جریان آمادگی‌های  جهت برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی در  بادام‌باغ کابل نظارت نمود.
معین زراعت و مالداری با دیدن از تالار سخنرانی محل نمایشگاه، غرفه‌های زنانه و مردانه و ماحول نمایشگاه از پیشرفت کارها نظارت نموده و نیز سفارش‌هایی را به روساء و کارمندان مسوول برگزاری نمایشگاه بیان نمود.
معین زراعت و مالداری در آوردن سهولت برای غرفه داران، بازدیدکننده‌گان، سرسبزی، انترنت، منظم‌سازی غرفه‌ها و چوکی‌ها، نصب شعارهای مناسب، موجودیت برق دوام‌دار، آب آشامیدنی، تدابیر امنیتی و موجودیت راه‌جداگانه برای زنان و مردان صحبت نموده و به مسوولان تاکید کرد که انتظام درست داشته باشند تا نمایشگاه  بصورت بهتر برگزار شود.
معین زراعت و مالداری وزارت زراعت را در جریان این فعالیت و شماری از روئسای عضو کمیته‌های برگزاری نمایشگاه همرایی می‌نمودند.
وزارت زراعت سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی را به مدت چهار روز از ۲۵ الی ۲۸ میزان سال جاری در بادام باغ کابل برگزار می کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
Background image

توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

رئیس زراعت کندز با مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در دفتر کار خود با عبدالبصیر وهاج، مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۶
Background image

کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی‌های زیباک، بهارک و وردوج ولایت بدخشان

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی با غرس هزار اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، سیب، توت و زردآلو در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان برگزار شد. این برنامه تحت پروژه تغییر اقلیم با حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها