نشست کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت بلخ برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۷ - ۱۰:۸
نشست کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت بلخ برگزار شد 

اعضای کمیته جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌ ولایت بلخ تدویر جلسه داده و پیرامون استرداد زمین‌های چندین ساحه در این ولایت صحبت نمودند.
در این نشست  مسوولان روساء اعضای کمیته حضور داشته و در مورد استرداد ساحه زمینداری پروژه های ناصر خسرو بلخی، بیجاشدگان مارمل، پروژه خالد ابن ولید و دشت شادیان صحبت گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۳۱
Background image

در کندز، کمپاین گسترده‌ای برای مبارزه با ملخ‌ها آغاز شد؛ تلاش‌ها برای حفاظت از محصولات زراعتی سرعت گرفته است

۱۷ وری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از آغاز یک کمپاین گسترده برای از بین بردن ملخ‌ها خبر داده است که هدف آن حفاظت از حاصلات زراعتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها