نشست چگونه‌گی پروژه‌ تنظیم آب در دفتر بانک جهانی در کابل برگزار شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۷ - ۱۵:۲۵
نشست چگونه‌گی پروژه‌ تنظیم آب در دفتر بانک جهانی در کابل برگزار شد

۷ میزان ۱۳۹۸
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت آبیاری و مالداری در جلسه مشترکی که در دفتر بانک جهانی در کابل برگزار شده بود، اشتراک کرد.
در این جلسه نماینده‌گان بانک جهانی، وزارت زراعت آبیاری و مالداری، وزارت مالیه، اداره ملی محیط زیست و وزارت انرژی و آب اشتراک کرده بودند.
در این جلسه روی چگونه‌گی فعالیت پروژه تنظیم آب در مزرعه و آغاز پروژه جدید آبیاری در کشور، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. هم‌چنان در این نشست، برای فراهم‌آوری زمینه‌های بهتر و اجرای فعالیت‌های مقدماتی پروژه‌ی جدید، وظایف مشخصی برای اشتراک‌کننده‌گان داده شد.
باید گفت که پروژه جدید آبیاری، در شش سال آینده در هفت زون کشور فعالیت خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS