نشست پیش‌رفت کاری و هم‌آهنگی کانال‌های آبیاری اندخوی، زمینداور، خوش‌تپه و موساقلعه برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۴ - ۹:۴۰
نشست پیش‌رفت کاری و هم‌آهنگی کانال‌های آبیاری اندخوی، زمینداور، خوش‌تپه و موساقلعه برگزار شد

۲ عقرب ۱۳۹۸
نشست پیش‌رفت کاری و هم‌آهنگی کانال‌های آبیاری اندخوی، زمینداور، خوش‌تپه و موساقلعه به ریاست حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، نخست درباره‌ی مطالعات امکان‌سنجی کانال اندخوی سخن گفته شد. کار مطالعات امکان‌سنجی این کانال، برابر با پلان، در حال پیش‌رفت است و قرار است که دیزاین کاملش به زودی تکمیل گردد.
افزون بر این کارکنان فنی، درباره‌ی سروی توپوگرافی، نمونه‌گیری خاک، تاثیرات فنی جیولوژیک و محیط اجتماعی این کانال نظرات‌شان را در میان گذاشتند. قرار شد که در کنار این، در منطقه توسط تصویرها و نقشه‌ی روسیه، بلندی «توپوگرافیک» آن را ببینند.
کارکنان فنی برای تکمیل سروی «جیوتخنیکی» و خاک، به ۴۵ روز زمان نیاز دارند و در زمان دوره‌ی نمونه‌ای، اثرات محیط اجتماعی را نیز بررسی و مطالعه کنند.
کانال خوش‌تپه قرار است از سه ولایت (کندز، بلخ و جوزجان) بگذرد و ۵۰۰ هزار هکتار زمین را آبیاری کند. در این نشست درباره‌ی پیش‌رفت مطالعات امکان‌سنجی صحبت و بحث شد و گفته شد که این مطالعات، تا چند ماه آینده تکمیل می‌گردد.
هم‌چنان در این نشست درباره‌ی کانال زمینداور و بند موسی‌قلعه سخن گفته شد. موسی‌قلعه و زمینداور دو پروژه‌ای است که در ساحه‌ی کاری، پلان کاری و گزارش‌دهی از هم مجزا است. کارمندان تخنیکی در این جلسه درمورد دیزاین ساخت بند موسی‌قلعه، پرزینتیشن ارایه کردند.
قرار است که کارمندان تخنیکی،‌ درباره‌ی آبخور، مسیر انحراف و ذخیره کردن آب در این بند، پلان‌های‌شان را در میان بگذارند و درباره‌ی ساخت بند موسی‌قلعه، پلان مرحله‌ای کارشان را ارایه کنند.
چهار پروژه‌ی مورد بحث و بررسی در این نشست، در سطح کشور حیاتی‌اند که در صورت تکمیل شدن‌شان، ۲.۸۴ میلیون جریب زمین جدید، زیر پوشش کشت و زراعت می‌آید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS