نشست وزیر زراعت با رییس عمومی پالیسی و پلان؛ گفت‌وگو روی طرح خودکفایی لبنیات

naim.rezai
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۴:۴۹
نشست وزیر زراعت با رییس عمومی پالیسی و پلان؛ گفت‌وگو روی طرح خودکفایی لبنیات
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با شکیب شریفی، رییس عمومی پلان و پالیسی و دیگر مسوولان این ریاست و زیرمجموعه‌هایش، دیدار کرد. در این دیدار، آقای احدی پلان‌ها، گزارش‌ها، پیش‌رفت‌ها و دست‌آوردهای این ریاست را شنید و راجع به هر کدام هدایت‌ها و راهنمایی‌هایش را ابراز کرد.
طرح خودکفایی لبنیات،‌ محور اساسی بحث در این نشست بود.
در این نشست قرار شد که ریاست پلان با دیگر ریاست‌های مرتبط در وزارت زراعت، طرح خودکفایی لبنیات را نهایی بسازند و پس از منظوری، آن را به منصه‌ی اجرا بگذارند.
پیش از این ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت زراعت طرح‌هایی در این زمینه داشت که با هدایت وزیر زراعت، قرار شد در این طرح‌ها تعدیلاتی وارد گردد و پس از آن، اجرایی گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها