نشست رئیس زراعت با رئیس اقتصاد بدخشان؛ تأکید بر برگزاری جلسه هماهنگی با تمویل‌کنندگان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳
نشست رئیس زراعت با رئیس اقتصاد بدخشان؛ تأکید بر برگزاری جلسه هماهنگی با تمویل‌کنندگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و عبدالمتین آخندزاده، رئیس اقتصاد ولایت بدخشان در دفتر کاری ریاست زراعت برگزار شد.
این نشست در حالی برگزار گردید که عبدالاحد یفتلیان، آمر نظارت مؤسسات غیر امارتی ریاست اقتصاد و کیکاوس تکساری، مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها ریاست زراعت نیز حضور داشتند.
در این دیدار، رئیس اقتصاد هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی و تبادل نظر در مورد برگزاری جلسه‌ای عنوان کرد که قرار است در هفته آینده با حضور رؤسا، تمویل‌کنندگان و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی، از جمله یوناما و سازمان خواربار و زراعت ملل متحد، همچنان شماری از ادارات سکتوری و مؤسسات بین‌المللی فعال در بدخشان برگزار شود.
وی افزود که هدف از این نشست بزرگ، بررسی نیازمندی‌های اساسی، تعیین اولویت‌ها و شناسایی چالش‌های موجود در روند تطبیق پروژه‌ها می‌باشد.
در همین حال، رئیس زراعت با استقبال از این اقدام، آن را گامی مهم در راستای بهبود فعالیت‌ها دانسته و تأکید کرد که با توجه به چالش‌های موجود در بخش تطبیق پروژه‌ها، برگزاری چنین نشستی می‌تواند نقش مؤثری در تقویت همکاری‌های مشترک و رفع مشکلات موجود ایفا کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها