نشست تخنیکی در معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۷ - ۱۴:۳۸
نشست تخنیکی در معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

۱۷ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
نشست تخنیکی با حضور مسئولان مسلکی سکتور زراعت، در معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این نشست به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، و با اشتراک رؤسای بخش‌های مسلکی و مشاوران فنی دایر شد که در آن روی موضوعات مهم و اساسی در بخش زراعت و مالداری بحث همه‌جانبه صورت گرفت.
در جریان این جلسه، موضوعاتی چون توسعه سکتور مالداری، ایجاد سردخانه‌ها به هدف نگهداری بهتر محصولات زراعتی، افزایش تولید لبنیات و گوشت مرغ، اعمار کمپلکس‌های زراعتی و ترویجی مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای بهبود و گسترش این بخش‌ها ارائه شد.
همچنان، رؤسا و مشاوران حاضر در جلسه، گزارش‌های کاری خویش را ارائه کردند و در زمینه دستاوردها، چالش‌ها و برنامه‌های آینده معلومات مفصل ارائه نمودند.
در پایان جلسه، معین زراعت و مالداری بر هماهنگی بیشتر میان ادارات مربوطه و تسریع در تطبیق برنامه‌های زراعتی و مالداری تأکید کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

بازگشت به خبرها