نشست بررسی مسوده‌ی پالیسی ملی گندم

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۱:۱۱
نشست بررسی مسوده‌ی پالیسی ملی گندم

۱۱ حوت ۱۳۹۹
نشست بررسی مسوده‌ی پالیسی ملی گندم و پلان عمل برای رسیدن به خودکفایی در تولید این محصول، به رهبری داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت و با اشتراک معینان، مشاوران و رییسان بخش‌های مختلف وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه در دفتر وزیر زراعت برگزار شده بود. آقای احدی در این نشست گفت که افزایش کشت‌زارهای آبی و للمی گندم و توسعه‌ی سیستم‌های آبیاری، توزیع به موقع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیایی برای رسیدن به خودکفایی در تولید گندم، از اولویت‌های اساسی ما است.
وزیر زراعت درباره‌ی پالیسی ملی گندم و پلان عمل برای رسیدن به خودکفایی در تولید گندم، هدایت‌ها و رهنمودهایش را جهت غنی‌سازی پالیسی ملی گندم و پلان عمل برای رسیدن به خودکفایی در تولید گندم، ابراز کرد.
پس از آن، معینان، رییسان و مشاوران وزارت زراعت، نظریات و پیشنهادهای‌شان را در این رابطه ارائه کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۶:۱۲
Background image

سفر هییت وزارت زراعت به زون شرق به‌منظور بررسی مشکلات کارخانجات تولیدی و تحلیل مارکیت‌های زراعتی

 

۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
هییتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس انکشاف سکتور خصوصی، به‌منظور بررسی مشکلات و چالش‌های کارخانجات تولیدی زراعتی و مالداری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب کمپاین خزانی سال جاری ۱۴۰۴، مقدار ۹۸.۹ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری گندم و ۱۹۷.۰۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

بازگشت به خبرها