نشستی جهت تسهیل سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۰:۰
د کرنې په برخه کې د خصوصي سکتور د پانګونې د اسانتیا په موخه غونډه دائره شوه  

به منظور ایجاد سهولت‌ها برای سکتور خصوصی در عرصه زراعت، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، نشستی را با حضور  مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و  شماری از رئیسان و متخصصین این وزارت برگزار کرد.
در این جلسه، بر اهمیت تثبیت زمین‌های قابل کشت برای سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در مناطق مختلف کشور تأکید شد. مولوی عطاءالله عمری اظهار داشت که توسعه زراعت بدون مشارکت و سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی ممکن نیست و مسئولان باید زمینه‌های لازم را برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی فراهم سازند.
وی افزود که برای جلب اطمینان سرمایه‌گذاران، علاوه بر زمین‌های موجود، زمین‌های بیشتری نیز باید شناسایی و آماده شود تا فرصت‌های بیشتری برای فعالیت‌های زراعتی فراهم گردد.
همچنین در این نشست، در مورد موضوعاتی چون مصونیت غذایی، باغداری، سبزیجات، نباتات تیلی، کشت هنگ، شیرین‌بویه، پنبه و اجاره زمین‌های دولتی بحث و تبادل نظر شد.
در پایان، از ریاست‌های مربوط خواسته شد تا برنامه‌های اجرایی خود را برای تحقق این اهداف تنظیم و ارائه کنند، تا در همکاری با سکتور خصوصی، گام‌های مؤثری برای رشد زراعت و کاهش فقر برداشته شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی  کانسپت نوت‌های برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای مسوولین ریاست‌هایی که پروژه‌های انکشافی دارند، برگزار کرد.
در این ورکشاپ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

بازگشت به خبرها