نشستی به منظور حفاظت از جنگلات ولایت لغمان برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۱ - ۲۰:۵۸
لغمان کې د ځنګلونو خوندیتوب په پار غونډه دائره شوه


 ۱۱ اسد ۱۴۰۲ ه‍.ش 

نشستی به منظور  نظر خواهی جهت جلوگیری از قطع جنگلات با حضور داشت مسوولان وزارت زراعت و مسوولان و متنفذین محلی  ولایت لغمان در مقام ولایت لغمان برگزار شد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت آبیاری و مالداری در این نشست پیرامون اهمیت جنگلات سخن زده و تاکید بر توسعه ساحات جنگلی در کشور کرد « در حال حاضر ۲.۶ درصد جغرافیای افغانستان تحت پوشش جنگل قرار دارد؛ اما در سایر کشورها بیست الی سی درصد جغرافیای کشور شأن تحت پوشش جنگل قرار دارد و نظر به سایر کشورها جنگلات کشور ما بسیار کم می‌باشد که این به خاطری است که در طی جنگ‌های چهار دهه اخیر جنگلات کشور ما به عوض توسعه و گسترش متضرر گردیده است حالا که یک فرصت مناسب ایجاد شده  و وزارت زراعت هم برنامه‌های جهت توسعه جنگلات در کشور دارد پس  بیاید ساحات جنگلی را در کشور خود افزایش دهیم و از قطع جنگلات موجود جلوگیری نماییم».
در عین حال مولوی عطاءالله عمری برنامه‌ها و کارکردهای وزارت زراعت را در بخش‌های زراعت، مالداری، آبیاری، منابع طبیعی و اراضی برای مسوولان محلی و بزرگان ولایت لغمان بیان کرده خواستار همکاری آنان در تطبیق برنامه های وزارت زراعت در بخش‌های ذکر شده خصوصا حفاظت و توسعه جنگلات شد.
در همین حال بزرگان و متنفذین محلی ولایت لغمان خواست‌های شأن را در بخش‌های زراعت، مالداری و  آبیاری با وزیر زراعت مطرح کرده و خواستار توجه رهبری وزارت زراعت به انجام آن شدند.
همچنان مسوولان محلی و بزرگان محلی ولایت لغمان از برنامه‌های وزارت زراعت در بخش حفاظت از جنگلات و توسعه آن استقبال کرده و اطمینان هرنوع همکاری را  در بخش ایجاد و تقویه انجمن‌های حفاظت از جنگلات و  تنظیم امور جنگلات با وزارت زراعت سپردند.
این نشست با حضور داشت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، قاری زین العابدین عابد مولوی غلام الرحمن کظیم رییس کانال ننگرهار، مولوی عبدالستار رییس زراعت ننگرهار، مولوی محمد ولی محسن رییس زراعت لغمان، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت، محمد امان امانیار رییس جنگلات وزارت زراعت، میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت ولسوالان ولسوالی های لغمان و شماری از مسوولان  و متنفذین محلی  ولایت لغمان برگزار شد بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS