نشستی برای تسهیل توزیع اجازه نامه‌های فعالیت شرکت‌های زراعتی برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۸
د کرنیزو شرکتونو د فعالیت جوازونو په وېش کې د اسانتیا په موخه غونډه دائره شوه  

۳۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور روسای سکتوری و تخنیکی این وزارت، دایر گردید.
 در این نشست، در مورد ایجاد سهولت‌های لازم برای توزیع اجازه‌نامه‌ها برای فعالیت شرکت‌های زراعتی بحث و تبادل نظر شد.
معین زراعت و مالداری در این جلسه اظهار داشت: "مسوولیت داریم که برای شرکت‌های تولید کننده و واردکننده تخم‌‌بذری، کود کیمیاوی، دواهای حیوانی و واکسین، سهولت‌هایی ایجاد کنیم تا مسوولان این شرکت‌ها در کمترین زمان و بدون دردسر کارهای خود را انجام دهند."
سپس روسای ریاست‌های عمومی مالداری و صحت حیوانی، حفاظه و قرنطین، سکتور خصوصی و مشاوران حاضر در جلسه، نظریات خود را در رابطه با موضوع به اشتراک گذاشته و بر تهیه میکانیزم شفاف و درست برای این فرآیند تأکید کردند. آن‌ها همچنین پیشنهاد کردند که این موضوع در جلسه کابینه به بحث گذاشته شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS