نزدیک به ده‌هزار نهال اصلاح شده بادام در دایکندی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۰ - ۱۵:۱۵
نزدیک به ده‌هزار نهال اصلاح شده بادام در دایکندی توزیع شد

۱۰قوس ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از توزیع ۹هزار و ۹۰۰ نهال اصلاح شده‌ی بادام به همکاری موسسه آکسفام در ولسوالی‌های شهرستان و نیلی این ولایت خبر داده است.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که امسال در مقایسه با سال‌های قبل، نهال‌های اصلاح شده بیشتر به باغ‌داران توزیع خواهد شد. آقای فیروزی می‌گوید که هدف از توزیع این نهال‌های اصلاح شده، ترویج باغ‌داری معیاری و افزایش محصولات باغ‌داری از لحاظ کمی و کیفی است.
رییس زراعت دایکندی از باغ‌داران خواست تا به جای استفاده از نهال‌های قدیمی و غیرمعیاری، نهال‌های اصلاح شده غرس کنند.
همزمان با توزیع این نهال‌ها، مقداری تخم رشقه نیز به باغ‌داران توزیع می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئول سازمان اسلامی امنیت غذایی

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و‌ کفیل وزارت زراعت، با “امره یوکسک” مدیر عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی امنیت غذایی (IOFS) در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
Background image

آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کمپاین وسیع تداوی و پیش‌گیری از بیماری  طبق یا آبله دهان و پا (FMD) و تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۶
Background image

وزیر زراعت در دیدار با تاجران افغان مقیم سنت‌پترزبورگ خواستار سرمایه‌گذاری در افغانستان شد 

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ ه‍ .ش
هم‌زمان با سفر رسمی هیئت بلندپایه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به شهر سنت‌پترزبورگ روسیه جهت اشتراک در کنفرانس. . .

BACK TO NEWS