میله دهقان و سی‌ومین نمایشگاه محصولات زراعتی خاتمه یافت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۶:۸
میله دهقان و سی‌ومین نمایشگاه محصولات زراعتی خاتمه یافت 

۱۷ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
 جشن دهقان و سی‌ومین نمایشگاه محصولات زراعتی که  از سوی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای چهار روز از تاریخ دوازدهم الی پانزدهم ثور سال ۱۴۰۳ هجری شمسی با اشتراک صدها تولیدکننده، متشبث، تاجر و ده‌ها هزار بادیدکننده در بادام‌باغ کابل برگزار شده بود خاتمه یافت .
دهقانان و تولیدکننده‌گان از طریق این نمایشگاه با متشبثان، تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی غرض همکاری‌های آینده قرارداد، تفاهم‌نامه و تعهد عقد کردند .
به اساس آمار اراییه شده از سوی مسوولان برگزاری نمایشگاه ارزش مجموعی  فروشات، قرارداد ها، تعهدات و تفاهمنامه ها در نمایشگاه متذ کره به حدود ۱۹۷ میلیون افغانی می‌رسد.
در این نمایشگاه مبلغ ۸ میلیون ۴۵۰ هزار  و ۲۶۱ افغانی  در بخش محصولات زراعتی، مالداری و صنایع دستی فروشات، ۳۹ قرارداد به ارزش مبلغ  یکصد ۶۹ میلیون و ۴۰۹ هزار و ۸۰۰ افغانی، ۵۳ تعهد نامه به ارزش مبلغ ۱۷ میلیون ۵۰۱ هزار و ۲۰۰ افغانی و ۳۱ تفاهمنامه  به ارزش مبلغ  سه میلیون و ۳۷۰ هزار و ۲۰۰ افغانی صورت گرفته است.
 در این نمایشگاه محصولات خوش‌کیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسس‌شده زراعتی و مالداری، ماشین‌آلات زراعتی، زعفران مرغوب وطن، نباتات و گیاهان طبی، تجهیزات آبیاری، نهال‌های مثمر و غیر مثمر، دستگاه‌های تولید برق آفتابی، فعالیت‌های زراعتی  و تولیدات صنایع دستی در ۲۶۳ غرفه به نمایش گذاشته شده بود که ۵۶ غرفه آن مربوطه به صنایع دستی خانم ها می‌شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها