ملاقات معین زراعت و مالداری با مسوولان دفتر"تی. ام. آی"

user-admin
جمعه ۱۴۰۳/۲/۷ - ۱۴:۱
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د «ټي،‌ام،آی» دفتر چاراکو سره وکتل

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با محمد حامد امیری مسوول عملیاتی و شماری از مسوولان دیگر دفتر "تی. ام. آی" پیرامون ساخت فارم‌های مالداری گفتگو کرد.
دفتر "تی. ام. آی" در نظر دارد، فارم‌های مالداری را جهت افزایشدهی کمیت مالداری ایجاد نماید و سپس مسلخ‌های را جهت تولید  گوشت جهت صادر نمودن با سایر کشورها بسازد.
معین زراعت و مالداری در دیدار با مسوولان این دفتر، برنیاز مبرم سرمایه گذاری در بخش مالداری تاکید کرده  و خواستار توجه همکاری به مالدارانی که از اثر سردی هوا در فصل زمستان و خشک‌سالی‌های اخیر خسارات برای مواشی شان  وارد شده است شد.
مولوی صدراعظم عثمانی افزود " تا زمانی که در افغانستان در بخش مالداری سرمایه گذاری نشود، فارم‌های بزرگ ایجاد نگردد و افغانستان خودکفایی در این بخش نرسد، صادرات گوشت را به دیگر کشورها اجازه نخواهیم داد".
با ایجاد فارم‌های بزرگ مالداری و پرورش مواشی بیشتر ما می‌توانیم تولید گوشت، پروسیس و صادرات آن به سایر کشور داشته باشیم که نیاز به سرمایه گذاری بیشتر است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها