مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و بهبود خدمات به مردم گفت‌وگو کردند.
در این دیدار، قاری دین‌محمد حنیف وزیر اقتصاد، پهلوان شمس‌الدین شریعتی رئیس عمومی تعقیب فرامین و احکام، مولوی امان‌الدین منصور والی هلمند، مولوی سیف‌الدین طیب معاون انسجام اداره عمومی امور و شماری از مجاهدین ولایت بدخشان حضور داشتند.
مولوی امان‌الله حسن ضمن خوش‌آمدید به هیئت، در مورد وضعیت زراعت در ولایت بدخشان، چگونگی ارائه خدمات بهتر به دهقانان و تطبیق مؤثر فرامین و احکام مقامات، به‌ویژه اوامر عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله، معلومات ارائه کرد.
در ادامه، اشتراک‌کنندگان بر تقویت هماهنگی میان ادارات، بهبود روند خدمت‌رسانی به شهروندان و اجرای هرچه بهتر فرامین و احکام تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS