معین زراعت و مالداری با مسوولان شرکت آریا تسنیم دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۴:۵۱
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان شرکت "آریا تسنیم" دیدار و روی طرح تجاری کمپلکس کوچک زراعتی، باغداری و مالداری بحث و گفتگو کرد.

۱  دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان شرکت "آریا تسنیم" دیدار و روی طرح تجاری کمپلکس کوچک زراعتی، باغداری و مالداری بحث و گفتگو کرد.
این شرکت در نظر دارد کمپلکس زراعتی را در ابتدا در زون مرکزی (کابل) و بعد در چهار زون کشور ایجاد نماید، پروسیس، بسته‌بندی محصولات زراعتی، ایجاد باغ‌های متراکم، زراعت (کشت گندم)، مالداری و منابع طبیعی از اهداف عمده این شرکت در دراز مدت است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد به‌منظور انکشاف زراعت و مالداری و ایجاد کمپلکس‌های زراعتی  زمینه را برای سکتور خصوصی مهیا کند، هم‌چنان ایجاد یک کمپلکس زراعتی بزرگ در اطراف کانال قوش تیپه از اهداف امارت اسلامی نیز است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها