معین زراعت و مالداری از پروژه‌های آبیاری و احیای جنگلات زیتون در خوست بازدید کرد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۵
معین زراعت و مالداری از پروژه‌های آبیاری و احیای جنگلات زیتون در خوست بازدید کرد 

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری خود به ولایت خوست از چند پروژه زراعتی در این ولایت بازدید کرد.
در این سفر، معین زراعت و مالداری از یک کانال آبیاری به طول ۱.۴ کیلومتر در ولسوالی صبری و نیز از کانالی دیگر در ولسوالی باک  به طول ۱.۷ کیلومتر دیدن نمود. همچنان وی از جنگلات پرورش زیتون وحشی که در ولسوالی زازی میدان قلمه‌گیری و اصلاح شده‌اند نیز بازدید به عمل آورد.
پروژه‌های یادشده از سوی مؤسسه ارتباط (TLO) در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان تطبیق شده است.
مولوی صدراعظم عثمانی در سخنان خود تأکید کرد که چنین پروژه‌ها در بهبود سیستم آبیاری، افزایش حاصلات زراعتی و حفظ محیط زیست نقش مؤثر دارد و وزارت در نظر دارد فعالیت‌های مشابه را در سایر ولایت‌های کشور گسترش دهد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با نهادهای داخلی و بین‌المللی، برنامه‌هایی را در بخش احیای جنگلات، اصلاح زمین‌های زراعتی و مدیریت منابع آب روی دست دارد تا ضمن حمایت از دهقانان، رشد پایدار سکتور زراعت در کشور تأمین گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۱۵
Background image

برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی درباره تغییرات اقلیمی برای ۱۵۰ دهقان در سمنگان

۲۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به ابتکار «ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مرکز ولایت سمنگان و چهار ولسوالی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۳۳
Background image

نصب و فعال‌سازی سیستم برق آفتابی در فارم تحقیقاتی جوارسل خوست

۲۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست سیستم برق آفتابی را برای فارم تحقیقاتی جوارسل که مربوط به آمریت امور زراعتی این ریاست است، نصب و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

برداشت ده ورایتی کچالو از فارم تحقیقات زراعت ولایت غور

بخش تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور کشت آزمایشی ده ورایتی کچالو را در فارم تحقیقاتی میدان هوایی این اداره برداشت و مورد ارزیابی قرار داد.
بر اساس نتایج این تحقیق، سه. . .

بازگشت به خبرها