معین آبیاری و منابع طبیعی پس از دریافت تقدیرنامه‌ی درجه‌یک: بیش‌تر کار می‌کنیم تا اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و افزایش یابد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۶:۲
معین آبیاری و منابع طبیعی پس از دریافت تقدیرنامه‌ی درجه‌یک بیش‌تر کار می‌کنیم تا اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و افزایش یابد

۱۶ حوت ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی از سوی محمداشرف غنی رییس جمهور کشور، به پاس‌ کارهای ارزنده‌اش، شایسته تقدیرنامه‌ی درجه‌یک دانسته و این تقدیرنامه برایش تفویض شده است.
تقدیرنامه‌ی معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در مراسم معرفی معین جدید زراعت و مالداری توسط داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به وی اهدا شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی تقدیر آقای غفوری از سوی رییس جمهور کشور، ضمن ستایش از کارهای او، گفت «برای ما افتخار است که تقدیرنامه درجه اول برای معین صاحب [آبیاری و منابع طبیعی] منظور شده و بدون شک که کار کسی پنهان نمی‌مانَد و همه می‌دانیم که غفوری صاحب یک نقش بسیار اساسی در فعالیت‌های وزارت زراعت دارد و برای‌شان تبریک می‌گویم.»
آقای غفوری در سخنرانی‌اش از محمداشرف غنی رییس جمهور کشور به پاس این تقدیر و از داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت سپاس‌گزاری کرد. آقای غفوری گفت «این تقدیرها باعث می‌شود که ما بیش‌تر تلاش کنیم تا همان اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و بیش‌تر گردد.»

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها