معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با والی قندهار دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۵:۲۰
کندهار

۲۴ جدی ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری، ‌معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در سفرش به ولایت قندهار، با روح‌الله خان‌زاده، والی این ولایت دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره‌ی توسعه‌ی زراعت، باغداری و مالداری، برنامه‌های آینده و بهره‌برداری بهتر از پروژه‌ها صحبت همه‌جانبه داشتند.
در این دیدار والی قندهار درباره‌ی تطبیق پروژه‌های زراعتی سخن گفت و از  توجهاتی که به بخش‌های زراعت و مالداری ولایت قندهار شده، تشکر کرد. آقای خان‌زاده گفت، در بخش‌های زراعت، آبیاری، باغداری و مالداری،‌ یک شمار کارها صورت گرفته است، اما نیاز است که توجه به این بخش‌ها به منظور توسعه‌ی بیش‌تر، افزایش یابد، تا در این بخش‌ها سرمایه‌گذاری بیش‌تر و بی‌کاری کم‌تر شود.
در همین حال حشمت‌الله غفوری، ‌معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت گفت که قندهار، تولیدکننده‌ی عمده‌ی میوه در کشور است و وزارت زراعت متعهد است که به دهقانان و باغداران این ولایت، کمک‌های همه‌جانبه داشته باشد.
آقای غفوری در ادامه یادآوری کرد که در سال آینده، در کنار تداوم پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، در ولایت قندهار شماری از پروژه‌های دیگر نیز تطبیق می‌شود و به بخش‌های مختلف توجه صورت می‌گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

آغاز کار پروژه اصلاح ۳۰۰ جریب زمین‌های باتلاقی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار افغانی در لغمان

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق بودجه انکشافی خویش، پروژه احداث کانال زهکشی زمین‌های باتلاقی را به ارزش ۵۰۶ هزار و ۴۷۵ افغانی، در منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

جریان ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش ۱.۳۵ میلیون دالر در ولایت کندهار ادامه دارد

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور مدیریت آب، مهار و ذخیره‌سازی آب‌های باران و آبیاری زمین‌های زراعتی، کار ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش مجموعی حدود یک میلیون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۲۴
Background image

توزیع تجهیزات و مواد مورد نیاز برای پروسس گل‌سرخ به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی برای ۲۰ پروسس‌کننده در دره‌نور ننگرهار

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور گسترش روند پروسس گل‌سرخ، افزایش ارزش تولیدات داخلی و تقویت توان اقتصادی باشندگان محل، برای ۲۰ تن از پروسس‌کنندگان گل‌سرخ در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS