مسوولان صندوق انکشاف زراعت درباره‌ی برنامه‌های‌شان به وزیر زراعت معلومات دادند

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۹:۱۶
د کرنې د پراختیا صندوق چارواکو دکرنې وزیر ته دخپلو برنامو په هکله مالومات وړاندې کړل


۲۰ قوس ١٣٩٩
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری وز در دفتر کارش با هیات عامل صندوق انکشاف زراعت و رییس شورای عالی این صندوق دیدار کرد.
ضمن بحث و تبادل نظر روی موضوعات مختلف کارهای این صندوق در این دیدار، مسوولان صندوق انکشاف زراعت، معلومات مفصلی را در قالب "پریزینتیشن" راجع به چگونه‌گی تشکیلات، وظایف و مسوولیت‌های اعضای هیات عامل، وظایف کمیته‌های شورای عالی صندوق، فعالیت‌ها و دست‌آوردهای اخیر این صندوق در قسمت اعطای قرضه به متشبثان عرصه زراعت و دهاقین، ارائه دادند.
در اخیر آقای احدی به رییس و اعضای هیات عامل صندوق انکشاف زراعت رهنمودهای لازمی‌اش را در خصوص پیش‌برد وظایف و مسوولیت‌های محوله ارائه کرد و تاکید ورزید که کوشش شود تا به دهقانان و متشبثان زراعت توجه خاص صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌ اساس پیشنهاد ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و هدایت مقام ولایت، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عناوین «تشریح رهنمود ارزیابی اجراآت، پلان کاری و گزارش کاری». . .

BACK TO NEWS