مرکز فوموگیشن محصولات زراعتی در ننگرهار ساخته شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۹:۳۵
مرکز فوموگیشن محصولات زراعتی در ننگرهار ساخته شد

۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مرکز ادویه پاشی (فومیگیشن سنتر) محصولات زراعتی ازلان حمیدی در ننگرهار به هزینه ۲۰۰ هزار دالر امریکایی ساخته و با حضور مولوی عزیزالله مصطفی معاون والی ننگرهار، مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت و سایر مسئولان افتتاح گردید.
مولوی عزیزالله مصطفی معاون والی ننگرهار از ایجاد مرکز درمل‌پاشی محصولات زراعتی ابراز خرسندی کرده و به مسئولان توصیه نمود تا خدمات بهتر را با در نظر گرفتن معیارهای بین‌المللی عرضه کنند.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار به مسئولان شرکت اطمینان داد که در تمامی امور قانونی همکاری خواهد شد. همچنان او به مسئولان شرکت توصیه کرد تا کارمندان مسلکی را استخدام نموده و از درمل باکیفیت استفاده نمایند.
رئیس زراعت ننگرهار اطمینان داد که به منظور عرضه خدمات بهتر از فومیگیشن سنترها به گونه دوامدار نظارت صورت خواهد گرفت.
گفتنی است که در این فومیگیشن سنتر برای ۹۰ تن زمینه کار نیز فراهم می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۱۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی واکسیناسیون لمپی‌اسکین و طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بغلان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ دو روزه آموزشی کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی‌اسکین و طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، با هدف ارتقای ظرفیت داکتران وترنران و آمادگی برای تطبیق مؤثر این کمپاین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۸:۲۴
Background image

وزیر زراعت: عفو عمومی امیرالمؤمنین در روز فتح کابل از ادامه خون‌ریزی و انتقام‌گیری جلوگیری کرد

۲۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در برنامه تجلیل از ۲۴ اسد، سالروز فتح کابل توسط مجاهدین امارت اسلامی افغانستان، که از سوی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۴ - ۱۷:۴
Background image

مراسم برافراشتن بیرق در وزارت زراعت برگزار شد


۲۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مراسم برافراشتن بیرق امارت اسلامی افغانستان به مناسبت پنجمین سالروز فتح کابل، با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در صحن این وزارت برگزار شد.
در این مراسم،. . .

بازگشت به خبرها