مرچ سرخ برای طول عمر؛ در قندهار حاصلاتش بیش‌تر شده است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۳۰
مرچ سرخ برای طول عمر؛ در قندهار حاصلاتش بیش‌تر شده است

۲۴ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت ولایت قندهار می‌گویند که در کنار سبزیجات دیگر، سال به سال حاصلات مرچ سرخ نیز در این ولایت بیش‌تر می‌شود.
سیدحفیظ‌الله سیدی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار می‌گوید که خاک این ولایت با هر نوع سبزی و ترکاری تطابق دارد و به همین خاطر در این ولایت در کنار سبزیجات دیگر، تولید مرچ سرخ نیز بیش‌تر شده است.
آقای سیدی می‌گوید که در سطح ولایت قندهار امسال سه هزار و ۵۰۰ جریب زمین مرچ سرخ کشت می‌شود که از کشت‌زارها میزان مرچ سرخ خشک، به کم‌وبیش دو هزار تن می‌رسد.
رییس زراعت قندهار افزود که همین اکنون در بازارهای این ولایت، بهای یک کیلو مرچ سرخ خشک ۲۰۰ تا ۲۵۰ افغانی است که از این راه، برای دهقانان حاصل خوبی به دست می‌آید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
Background image

ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۳:۴۹
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب نظارت به‌عمل آمده است.
به گفته‌ی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما. . .

بازگشت به خبرها