محصولات فصل دوم گل‌خانه‌های فراه به بازار عرضه شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۵:۱۹
محصولات فصل دوم گل‌خانه‌های فراه به بازار عرضه شد

۱۹ عقرب ۱۳۹۹
حاصلات فصل دوم گل‌خانه‌های ایجاد شده توسط یکی از پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت فراه، به بازار عرضه شد.
این پروژه‌ی وزارت زراعت در ولایت فراه ۱۸۲ گل‌خانه تجارتی بزرگ برای مردان دهقان و  ۱۱۳گل‌خانه کوچک برای زنان زراعت‌پیشه ساخته است.
این گل‌خانه‌ها در ولسوالی‌های خاک‌سفید و پشت‌رود برای ۲۹۰ خانواده ساخته شده است. این خانواده‌ها از این گل‌خانه‌ها سالانه سه فصل حاصل بر می‌دارند. هدف از ساخت این گل‌خانه‌ها کسب حاصلات بیش‌تر از زمین کم‌تر و افزایش درآمد دهقانان است. هم‌چنان معرفی محصولات با ارزش زراعتی که نسبت به کشت کوکنار هزینه و زحمت کم‌تر دارد، از دیگر اهداف احداث این گل‌خانه‌ها است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها