مؤسسه EHH ترکیه برای افغانستان ۱۰۰ متریک‌تُن تخم اصلاح شده کمک کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۷/۳ - ۱۰:۱۷
مؤسسه EHH ترکیه برای افغانستان ۱۰۰ متریک‌تُن تخم اصلاح شده کمک کرد

٣ میزان ۱۴۰۰
مولوی عبدالرحمن راشد، سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا و مولوی صدراعظم، معین این وزارت، با مسوول مؤسسه EHH ترکیه در افغانستان دیدار کردند.
در این نشست دو طرف به همکاری همه‌جانبه تعهد سپردند.
الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، سرپرست وزارت زراعت، به مسوولان مؤسسه متذکره اطمینان همکاری و تأمین امنیت کامل داده گفت: «ترکیه کشور دوست ما است و هرگونه همکاری‌ای که نیاز باشد، انجام می‌دهیم و از امنیت کامل برای پیش‌بُرد پروژه‌های این مؤسسه اطمینان می‌دهیم.»
مسوول مؤسسه EHH  ترکیه در این نشست گفت که این مؤسسه برای دهقانان افغانستان ۱۰۰ متریک‌تُن تخم اصلاح شده کمک می‌کند و در آینده نیز تلاش خواهد کرد تا همکاری‌های بیش‌تر با وزارت زراعت داشته باشد.
وی افزود که این مؤسسه برنامه‌های خوبی برای کمک به دهقانان افغانستان دارد و تصمیم دارد در آینده برای برخی از دهقانان چاه‌های برمه‌ای حفر کند تا زمینه آبیاری زمین‌های‌شان مساعد شود.
قابل یادآوری است که پیش از این همه‌ساله در فصل کشت، از سوی وزارت زراعت به دهقانان تخم‌های اصلاح شده توزیع می‌شد و امسال نیز قرار است تا یک ماه دیگر این روند ‌آغاز شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها