قیمت تخم مرغ به شش افغانی کاهش یافت

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۲/۴ - ۱۳:۳۰
قیمت تخم مرغ به شش افغانی کاهش یافت

قیمت تخم مرغ به شش افغانی کاهش یافت!
 وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روز سه شنبه هفته جاری نشستی را به منظور چگونه‌گی کاهش قیمت تخم مرغ با حضور مسوولان اتاق زراعت و مالداری، اتحادیه‌ی مرغداران، تولیدکننده‌گان بزرگ و تاجران واردکننده برگزار کرد.
در این جلسه صرف صحبت نشد (نه فیصله) که تخم مرغ باکیفیت از سه بندر و به شکل محدود به کشور وارد شود تا مشکلات شهروندان حل شود.
تاجران و تولیدکننده‌گان احتکارگر، با دانستن این که تخم مرغ وارد می‌شود و کنترل نرخ‌ها از دست‌شان بیرون می‌شود، تخم‌ مرغ‌هایی را که ذخیره محتکرانه کرده بودند تا به بهای بلند بفروشند، به بازار عرضه کردند که باعث کاهش قیمت این محصول در بازار شد.
در مقابل، امروز کاهش نرخ تخم مرغ از ۱۲ افغانی به شش افغانی و حضور فراوان این محصول در بازار نشان داد که صحبت در مورد واردات محدود باعث شده است که محتکران محصولات ذخیره‌ی‌شان را بیرون بکشند و قیمت‌ها کاهش یابد.
وزارت زراعت از همه عوامل دولتی و خصوصی می‌خواهد که جلو احتکار را بگیرند تا مردم بتوانند با راحتی زنده‌گی عادی کنند و به مواد اولی مورد نیازشان دست‌رسی داشته باشند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بدین‌وسیله از آن عده تولیدکننده‌گان بزرگ و خدمت‌گزار مردم که با دل‌سوزی در افزایش تولید می‌کوشند، سپاس‌گزاری می‌کند و از آنان می‌خواهد به تلاش‌های صادقانه‌ی‌شان برای گسترش تولید وطنی در بازار تلاش‌های‌شان را بیش‌تر کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها