قیمت تخم مرغ به شش افغانی کاهش یافت

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۲/۴ - ۱۳:۳۰
قیمت تخم مرغ به شش افغانی کاهش یافت

قیمت تخم مرغ به شش افغانی کاهش یافت!
 وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روز سه شنبه هفته جاری نشستی را به منظور چگونه‌گی کاهش قیمت تخم مرغ با حضور مسوولان اتاق زراعت و مالداری، اتحادیه‌ی مرغداران، تولیدکننده‌گان بزرگ و تاجران واردکننده برگزار کرد.
در این جلسه صرف صحبت نشد (نه فیصله) که تخم مرغ باکیفیت از سه بندر و به شکل محدود به کشور وارد شود تا مشکلات شهروندان حل شود.
تاجران و تولیدکننده‌گان احتکارگر، با دانستن این که تخم مرغ وارد می‌شود و کنترل نرخ‌ها از دست‌شان بیرون می‌شود، تخم‌ مرغ‌هایی را که ذخیره محتکرانه کرده بودند تا به بهای بلند بفروشند، به بازار عرضه کردند که باعث کاهش قیمت این محصول در بازار شد.
در مقابل، امروز کاهش نرخ تخم مرغ از ۱۲ افغانی به شش افغانی و حضور فراوان این محصول در بازار نشان داد که صحبت در مورد واردات محدود باعث شده است که محتکران محصولات ذخیره‌ی‌شان را بیرون بکشند و قیمت‌ها کاهش یابد.
وزارت زراعت از همه عوامل دولتی و خصوصی می‌خواهد که جلو احتکار را بگیرند تا مردم بتوانند با راحتی زنده‌گی عادی کنند و به مواد اولی مورد نیازشان دست‌رسی داشته باشند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بدین‌وسیله از آن عده تولیدکننده‌گان بزرگ و خدمت‌گزار مردم که با دل‌سوزی در افزایش تولید می‌کوشند، سپاس‌گزاری می‌کند و از آنان می‌خواهد به تلاش‌های صادقانه‌ی‌شان برای گسترش تولید وطنی در بازار تلاش‌های‌شان را بیش‌تر کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها