فیصله‌ی بورد ملی تخم‌های اصلاح‌شده: بهای یک تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم ۴۰ هزار و ۶۹۷ افغانی تعیین شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۴/۸ - ۱۱:۲۷
فیصله‌ی بورد ملی تخم‌های اصلاح‌شده: بهای یک تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم ۴۰ هزار و ۶۹۷ افغانی تعیین شد
۸ سرطان ۱۳۹۹
جلسه بورد ملی تخم‌های اصلاح‌شده در رابطه به خریداری و تعیین قیمت گندم و نیز بحث روی دو سند تقنینی برگزار شد.
این جلسه در محوطه وزارت زراعت به اشتراک اعضا و ناظران این بورد ملی دایر گردید.
محبوب‌الله ننگ سرپرست معینیت تخنیکی راجع به هدف نشست توضیح داد.
در این جلسه، مسأله‌ی خریداری و تعیین قیمت ۱۴ هزار تُن تخم اصلاح‌شده و تصدیق شده‌ی گندم، به بررسی گرفته شد.
در جلسه، بعد از بحث همه‌جانبه‌ی اعضا و با در نظر داشتن وضعیت فعلی و تاثیرات ناشی از مرض کووید-۱۹ قیمت هر تُن تخم بذری تصدیق شده گندم برای امسال مبلغ ۴۰ هزار و ۶۹۷ افغانی به شمول تمام مصارفاتش تعیین شد.
هم‌چنان بورد ملی تخم‌های اصلاح‌شده مقدار سب‌سایدی امسال را ۶۰ درصد تعیین کرد و نیز به اساس تجارب سال گذشته تصمیم گرفته شد که تخم اصلاح‌شده‌ی گندم در سال جاری از طریق منبع واحد خریداری شود. چون که تخم اصلاح‌شده‌ی گندم در سطح کشور تحت یک معیار ملی توسط شرکت‌های زیر چتر اتحادیه‌ی تولید تخم‌های اصلاح‌شده‌ی بذری تولید می‌گردد.
بعداً روی طرزالعمل تهیه، تدارک و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده که در سال ۱۳۹۲ توسط ریاست غله‌جات ترتیب شده بود، بحث شد و تصمیم گرفته شد که طرزالعمل مذکور تعدیل و از طرف آمریت تقنین وزارت طی مراحل گردد. در مورد وظایف و مسوولیت‌های ریاست عمومی ترویج و انکشاف زراعت که باید در مقرره کنترل کیفیت تخم‌های اصلاح‌شده گنجانیده شود، نیز تصمیم گرفته شد تا وظایف و مسوولیت‌های ریاست عمومی ترویج و انکشاف زراعت با همکاری ریاست تصدیق‌دهی به تخم‌های اصلاح‌شده، و آمریت تقنین مشخص شود و از مجرای قانونی درج مقرره‌ی کنترل کیفیت تخم‌های اصلاح شده گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها