غنی‌سازی طرح برنامه ملی توانمندسازی زنان از طریق انکشاف زنجیره ارزش به بحث گرفته شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۷ - ۱۲:۵۰
غنی‌سازی طرح برنامه ملی توانمندسازی زنان از طریق انکشاف زنجیره ارزش به بحث گرفته شد

۱۷ سرطان ۱۴۰۰
غنی‌سازی طرح برنامه ملی توانمندسازی زنان از طریق انکشاف زنجیره ارزش، در جلسه‌ای از سوی معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و نماینده‌گان وزارت امور زنان، اتاق تجارت زنان، شبکه زنان افغانستان و اتحادیه زنان زراعت‌پیشه به بحث و بررسی گرفته شد.‏
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، گفت که این برنامه براساس هدایت شفاهی رییس‌جمهور بر‌حسب نیازمندی زنان ‏دیزاین شده و حل همه مشکلات زنان در این برنامه گنجانیده شده است. وی افزود که این طرح جهت غنی‌سازی بیشتر ‏با وزارت امور زنان، اتاق تجارت زنان و اتحادیه زنان زراعت‌پیشه افغانستان شریک خواهد شد.
بودجه‌ای که برای این برنامه در نظر گرفته شده، ۲۱۰ میلیون و ۱۶۵ هزار دالر امریکایی است. این برنامه برای ۱۰ سال دیزاین شده که از سال ۱۴۰۰ آغاز و در سال ۱۴۰۹ پایان خواهد یافت. این برنامه از سوی وزارت زراعت با همکاری وزارت امور زنان در ۳۴ ولایت کشور تطبیق خواهد شد. با تطبیق ‏این برنامه، ۲۳۲ هزار زن به‌طور مستقیم ‏مستفید خواهند شد.
هدف کلی برنامه ملی توانمندسازی زنان از طریق انکشاف زنجیره ارزش، رشد اقتصادی، مصونیت غذایی، معیشت بهتر خانواده‌ها، ایجاد و ‏مدیریت گروپ‌های تولیدی، انجمن‌ها و اتحادیه‌های زراعتی زنان جهت هدفمند‎ ‎ساختن آن‌ها برای تولید باکیفیت، پروسس و ‏بازاریابی محصولات زراعتی زنان، ‎ارتقای ظرفیت زنان از طریق تدویر برنامه‌های آموزشی، ورکشاپ‌ها و سمینارها، تطبیق و ‏ارزیابی طرح‌های ملی و ایجاد هماهنگی بیشتر میان پروژه‌ها و برنامه‌هایی است که در بخش بهبود وضعیت زنان در کشور فعالیت دارند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها