علاقه مندی سرمایه گذاری در بخش ماهی پروری افزایش یافته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۰:۱
علاقه مندی سرمایه گذاری در بخش ماهی پروری افزایش یافته است

همزمان با نزدیک شدن افغانستان به خودکفایی در سکتور مرغداری؛ علاقه مندی بر سرمایه گذاری در بخش ماهی پروری نیز افزایش یافته است.
شماری از تاجران با توجه اقلیم مناسب برای ماهی پروری در افغانستان می‌خواهند فارم‌های ماهی پروری را افزایش و مواد خام خوراکه ماهی را وارد و یا در کشور تولید کنند.
عزیز احمد خاکسار یکتن از تاجران که از کشور دنمارک آمده می‌خواهد با تیم همراهش در بخش تولید خوراکه ماهی و ماهی پروری سرمایه گذاری کند.
خاکسار در دیدار با معین زراعت و مالداری وزارت زراعت گفت:« ما آمده ایم که بیش سه میلیون دالر را در بخش تولید خوراکه ماهی و ماهی پروری سرمایه گذاری کنیم و دولت زمینه آن را محیا و مکانی مناسب برای ما بدهد.»
به گفته عزیز احمد خاکسار ماهی‌های که رشد سریع دارند و تولید بیشتر هنوز در افغانستان نیامده است و وی می‌خواهد  که در این بخش سرمایه گذاری کند تا کشور را در این بخش به خودکفایی نزدیک شود.
در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« افغانستان دارای امنیت کامل است و ماهی پروری در اینجا خیلی خوب نتیجه بخش است، تاجران که در هر بخش سرمایه گذاری کنند ما از آنها حمایت می‌کنیم.»
در حال حاضر هزاران فارم کوچک و بزرگ ماهی پروری در سراسر کشور فعالیت می‌نماید اما تا هنوز ماهی از کشورهای همسایه وارد می‌گردد، افغانستان دارای اقلیم مناسب و آب فراوان مکان خوب ماهی پروری سرد آبی و گرم آبی است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها