طرح مدیریت و جمع‌‎آوری عواید از ساحات حفاظت شده غرض نظر خواهی ارییه شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۶/۵ - ۱۰:۵۹
طرح مدیریت و جمع‌‎آوری عواید از ساحات حفاظت شده غرض نظر خواهی ارییه شد 

۵ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
 جلسه‌ی غرض نظر خواهی پیرامون پیش نویس طرح مدیریت و جمع آوری عواید از ساحات حفاظت شده با حضور مسوولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، عدلیه، اطلاعات و فرهنگ، مبارزه با حوادث و ریاست حفاظت از محیط زیست برگزار شد.
این جلسه که غرض نظرخواهی پیرامون  پیش نویس طرح مدیریت و جمع‌‎آوری عواید از ساحات حفاظت شده افغانستان برگزار شده بود در آن طرح متذکره به مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی عبدالکریم حیدر معین مسلکی وزارت عدلیه، مولوی سعدالدین سعید معین مالی، اداری و گرځندوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، معین ریاست حفاظت محیط زیست و مسوولان وزارت مبارزه با حوادث شریک ساخته شد.
در این جلسه ماده‌های پیش نویس طرح ترتیب شده به اعضای مجلس به خوانش گرفته شد و حاضران نظریات خویش را پیرامون غنی‌سازی این طرح شریک ساختند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها