طرح ابتدایی پالیسی ملی انکشاف زراعت و مالداری ساخته شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۲ - ۹:۳۷
طرح ابتدایی پالیسی ملی انکشاف زراعت و مالداری ساخته شد

جلسه به سرپرستی مولوی معاذالله عادل رییس پالیسی و پلان وزارت زراعت به منظور شریک سازی طرح ابتدایی "پالیسی ملی انکشاف زراعت و مالداری" در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردید.
در این جلسه روی میکانیزم ترتیب طرح و تکمیل پالیسی ملی انکشاف زراعت و مالداری و ساختار و محتوای پالیسی ملی انکشاف زراعت و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
 این جلسه با حضور مولوی معاذالله رییس پالیسی و پلان، عزیزالرحمن رحمانی مشاور مقام وزارت زراعت، محمد قیس شریفی آمر پالیسی و پلان، زید محمد جانباز مشاور پالیسی و پلان، و شماری از متخصصین پالیسی و پلان جهت  تکمیل و به مرحله اجرا قرار دادن پالیسی ملی انکشاف زراعت و مالداری در کشور برگزار شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها