صد جریب زمین جهت ساخت شفاخانه سرطانی در ولایت خوست سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ - ۱۵:۳۲
صد جریب زمین جهت ساخت شفاخانه سرطانی در ولایت خوست سپرده شد

۲۶ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
به مساحت صد جریب زمین امارتی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به وزارت صحت عامه جهت ساخت شفاخانه تداوی امراض سرطانی که از سوی سرمایه گذاران داخلی در ولایت خوست ساخت می‌شود سپرده شد.
هیئتی مطابق به مصوبه کابینه امارت اسلامی افغانستان به منظور بررسی چگونگی توزیع زمین، تعهد سرمایه گذارن پیرامون ساخت شفاخانه جهت تداوی بیماری‌های سرطانی در ولایت خواست با حضور مسوولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صحت عامه، صنعت و تجارت، شهرسازی به آن ولایت سفر کرده و با حضور نماینده گان سکتور خصوصی از ساحه مورد نظر که برای ساخت شفاخانه تثبیت گردیده است بازدید کردند.
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک وزارت زراعت در جریان این سفر هیئت متذکره را همراهی می‌کرد اطمینان همکاری لازم را از سوی وزارت زراعت در جهت فراهم سازی زمین مورد نیاز برای ساخت شفاخان به نهاد‌های زیربط سپرد.
این شفاخانه به منظور تداوی امراض سرطانی از سوی سکتور خصوصی ساخته می‌شود که خدمات آن رایگان می‌باشد و به مساحت صد جریب زمین آن از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری فراهم می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

بازگشت به خبرها