سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز بازدید کردند.
در آغاز این برنامه، رئیس پوهنځی زراعت و استادان با رئیس زراعت ولایت نیمروز دیدار کرده و در مورد گسترش همکاری‌های علمی، تخنیکی و عملی میان پوهنځی زراعت و ریاست زراعت گفتگو نمودند.
سپس محصلان از مدیریت میکانیزه زراعتی بازدید کرده و با انواع ماشین‌آلات و تجهیزات زراعتی، شیوه استفاده از آن‌ها و نقش این وسایل در توسعه زراعت آشنا شدند. مسئولان این بخش معلومات لازم را در مورد کاربرد تجهیزات زراعتی و اهمیت میکانیزه‌سازی در افزایش تولیدات زراعتی ارائه کردند.
در ادامه، مدیر ترویج زراعتی در مورد فعالیت‌ها و دستاوردهای این مدیریت طی یک سال گذشته معلومات داده و نقش ترویج زراعتی را در ارتقای دانش دهاقین، افزایش حاصلات و ارائه خدمات تخنیکی تشریح کرد.
همچنان مسئولان مدیریت عمومی حفاظه نباتات معلومات همه‌جانبه‌ای را در مورد آفات و امراض نباتی، شیوه‌های تشخیص و کنترول آن‌ها، فعالیت‌های قرنطینی، روند اجراآت واردات و صادرات محصولات زراعتی و برنامه‌های وقایوی با محصلان شریک ساختند.
در پایان، رئیس پوهنځی زراعت و استادان از همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز قدردانی کرده و چنین برنامه‌های علمی را در پیوند میان آموزش‌های نظری و تجربیات عملی مؤثر دانستند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

چهار کانال زراعتی در ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار کانال زراعتی در ولسوالی‌های تیشکان، ارغنجخواه، بهارک و فیض‌آباد ولایت بدخشان، با هزینه مجموعی بیش از ۱۲۰ میلیون افغانی اعمار و بازسازی شده و پس از تکمیل، به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

بازگشت به خبرها