سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۵ - ۱۵:۳۲
سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی برگزار شد
۱۵قوس ۱۳۹۹
سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی، با حضور اعضای این سازمان تحت نام «تاب‌آوری امنیت غذایی در کشورهای عضو»، از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.
در این نشست وزیران زراعت، امنیت غذایی و خارجه کشورهای عضو شرکت داشتند.
این نشست که برای دو روز برگزار شده بود، در روز نخست روی موضوعات تخنیکی و در روز دوم در باره فیصله‌ها و برنامه‌های بعدی این سازمان بحث شد.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان، در سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش امنیت غذایی، در باره تشویق و ترغیب تجارت میان کشورهای عضو این سازمان تاکید کرده گفت که برای گسترش تجارت میان کشورهای عضو باید یک شرایط ترجیحی به‌وجود بیاید. آقای احدی افزود که براساس این شرایط، کشورهای عضو باید قادر شوند تا به سادگی به تجارت و دادوستد میان هم‌دیگر بپردازند. به گفته‌ی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ایجاد شرایط ترجیحی به منظور تجارت، می‌توند بر امنیت غذایی و فقرزدایی در کشورهای عضو تاثیر مثبت به‌جا بگذارد.
داکتر انوارالحق احدی هم‌چنین در این نشست عمومی در باره برنامه‌ها و استراتیژی‌های آینده وزارت زراعت افغانستان صحبت کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS