سومین جلسه کمیته داخلی ترتیب طرح بودجه وزارت زراعت دایر شد

user-admin
جمعه ۱۴۰۲/۱۰/۲۲ - ۹:۵۰
د کرنې وزارت د بودیجې د طرحې چمتوکولو د داخلي کمیټې درېیمه غونډه دائره شوه

سومین جلسه کمیته داخلی ترتیب طرح بودجه  سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور روئسای و مسوولان سکتوری این وزارت برگزار شد.

در این جلسه راجع به بودجه عادی و انکشافی و همچنان طرح عوایدی وزارت زراعت از سوی مولوی ضیاء الدین واقف رئیس کمیته معلومات مختصر با اشتراک کننده گان شریک ساخته شد.
همچنان در جلسه متذکره راجع به بودجه انکشافی پیشنهاد شده پروژه‌های جاری وزارت، پروژه های‌که جدیداً توسط ریاست پلان و پالیسی به معینیت پلان و پالیسی وزارت مالیه ارسال شده و طرح عوایدی که توسط امریت عواید ریاست مالی و حسابی به همکاری ریاست بودجه غیر مالیاتی وزارت مالیه ترتیب و نهایی گردیده است بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این جلسه پیرامون معلوم نمودن سرنوشت پروژه‌های‌که جدیداً کانسیپت نوت آنها به معینیت پالیسی وزارت مالیه ارسال شده، ترتیب دفاعیه بودیجه معینیت‌ها و پروژهای جاری و جدید ریاست‌های سکتوری وزارت زراعت، در نظر گیری زمان تحصیل عواید پیشبینی شده وزارت زراعت و ایجاد کود مشخص جهت پروژهای جدید این وزارت تصامیم لازم اتخاذ گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها