سه تن از روئسای جدید التقرر در وزارت زراعت معرفی شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۳ - ۱۰:۱۶
سه تن از روئسای جدید التقرر در وزارت زراعت معرفی شد 

بر اساس پیشنهاد وزارت زراعت و حکم رئیس الوزراء امارت اسلامی افغانستان سه تن از رئیسان جدید التقرر در وزارت زراعت، آبیاری ومالداری معرفی و به کار اش آغاز نموده اند. 
زین الدین حسام در بست دوم بحیث رئیس انجنیری انکشاف آبیاری، معاذ الله عادل در بست دوم بحث رئیس تنظیم تکنالوژی جدید آبیاری و مولوی عبدالمجید مبارک به حیث رئیس پالیسی و پلان در وزارت زراعت معرفی شده اند.
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در برنامه معرفی این رییسان گفت:" اقتصاد کشور وابسته به زراعت و مالداری است پس نیاز است تا رییسان و کارمندان در بخش های مربوطه شان صادقانه کار و تلاش بیشتر نمایند".
مولوی محمد حسین خورشید رییس دفتر وزارت زراعت تغیر و تبدیل را در ارگان های دولت یک اصل دانسته و حکم این سه رییس جدید التقرر را به خوانش گرفت.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بهبود امور و اراییه خدمات بیشتر رییسان را در بست‌های جدید تقرر و تبدیل نموده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها