سنگ تهداب یک سردخانه‌ی معیاری و بزرگ در کاپیسا گذاشته شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱/۱۶ - ۱۰:۱۲
کاپیسا


۱۶ حمل ۱۳۹۹
کار ساخت یک سردخانه‌ی یک‌هزار و ۵۰۰ تنی در ولایت کاپیسا آغاز شد.
سنگ تهداب این سردخانه توسط عبدالرحمان عطاش رییس اداره‌ی انکشاف ملی، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و عبداللطیف مراد والی کاپیسا گذاشته شد.
این سردخانه توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیزاین شده و  تدارکات ملی آن را منظور کرده و کار ساختش را به واحد عملیاتی شرکت انکشاف ملی سپرده است. بدین‌ترتیب، کار ساخت آن، از طریق  واحد عملیاتی اجرا می‌شود.
این سردخانه قرار است یک مرکز پروسس نیز داشته باشد.
قرار است در ۱۰ ولایت، ۱۲ سردخانه‌ی مشابه ساخته شود. ظرفیت هر یک از این سردخانه‌ها یک‌هزار و ۵۰۰ تن است. 
ساخت هر یک از این سردخانه‌ها حدود ۱۸۰ میلیون افغانی هزینه بر می‌دارد.
این سردخانه‌ها با سیستم سولری عیار می‌شوند تا بتوانند سهولت بیش‌تری فراهم کنند.
سردخانه‌های یادشده تا دو سال آینده به بهره‌برداری سپرده می‌شوند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها