سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین مالی و اداری، روئسای مرکزی و ولایتی و آمرین این وزارت افتتاح شد.
این برنامه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط قاری مفتاح‌الدین متقی رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت رسمیت یافت و سپس ملا محمدحسین خورشیداحمد رئیس دفتر، ضمن خوشامدگویی به اشتراک‌کنندگان، اهداف برگزاری سمینار را توضیح داد.
در ادامه، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت طی سخنانی از رؤسای مرکزی و ولایتی خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق و مصرف شفاف بودجه، زمینه تطبیق مؤثر پروژه‌ها را فراهم سازند. وی تأکید کرد که برگزاری این سمینار به هدف تسهیل امور و افزایش هماهنگی میان بخش‌های مختلف وزارت صورت گرفته و افزود:
«امارت اسلامی مصمم است تا برای رفع مشکلات اقتصادی، کاهش فقر و کمبود مواد غذایی گام‌های عملی بردارد. با ابتکارات، خدمات صادقانه و برنامه‌ریزی درست می‌توانیم همچون حضرت یوسف علیه‌السلام که مردم مصر را از قحطی نجات داد، ما نیز کشور را از چالش‌های موجود بیرون بکشیم.»
وزیر زراعت ضمن اشاره به اهمیت مدیریت آب، حفاظت جنگلات، زراعت میکانیزه، جلوگیری از آفات و امراض نباتی و مصرف شفاف بودجه، خبر داد که صندوق وجهی انکشاف زراعت و مالداری به بانک زراعتی تبدیل خواهد شد تا دهقانان، مالداران و سرمایه‌گذاران بتوانند از تسهیلات آن در راستای توسعه فعالیت‌های خود استفاده کنند.
وی افزود که عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله همواره بر گسترش کشت و زرع در کشور تأکید دارد و حتی توصیه کرده است که «زمین‌های خالی و بام‌های خانه‌ها نیز به زراعت اختصاص یابد» تا افغانستان به خودکفایی اقتصادی دست یابد.
این سمینار سه روز ادامه خواهد داشت ودر آن روی موضوعاتی چون مدیریت آب، اراضی و اجاره‌دهی، پلان‌گذاری، حفاظت جنگلات، منابع طبیعی، انکشاف زراعت و مالداری، تحقیقات و ترویج، همچنان جمع‌آوری عشر و زکات بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها