سفر وزیر زراعت به ولایت ننگرهار

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۶ - ۱۲:۲۹
ننګرهار ته دکرنې وزير سفر

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت و هیئت همراه شان غرض افتتاح پروژه‌های جدید زراعتی و مالداری به  ولایت ننگرهار سفر کرند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در ولایت ننگرهار دو پروژه زراعتی را که شامل احداث باغ‌های ستروس توسط سرمایه‌گذاران در ۱۷۰ جریب زمین می‌شود  و یک فارم مرغداری را افتتاح کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت هدف سفرش به ولایت ننگرهار را احداث باغ‌های ستروس عنوان کرده و افزود « امروز دو قطعه باغ را افتتاح می‌نماییم که زمین آن را وزارت زراعت فراهم کرده و از جانب سکتور خصوصی بالای آن باغ جور می‌شود و یک قطعه آن ۶۶ جریب و دیگر آن ۱۷۰ جریب را باغ‌های ستروس می‌سازند و در مجموع پس از حاکمیت امارت در ساحه کانال ننگرهار ۲۵ هزار جریب باغ های ستروس و زیتون احداث شده است که بی پیشنه می‌باشد و اینقدر باغ در ۴۵ سال اخیر ساخته نشده است».
آقای عمری در جریان افتتاح باغ‌های ستروس غرص یک نهال را نشانه خوشبختی انسان‌ها دانسته افزود « نهالی را که شما غرص کردید از ساحه آن استفاده می شود، از میوه آن استفاده می شود و یا هوای تازه آن استفاده می شود همه آن یک نفس تازه برای ملت ما است و از همه فراتر ثواب آن برای غرص کننده آن می‌باشد».
در این سفر مولوی نقیب الله ځلاند رییس ترانسپورت وزارت امور خارجه، احمد الله متقی معاون ریاست دفتر ریاست الوزرا، ملا محمد نسیم هلال مسول مطبوعاتی ریاست الوزرا، مولوی عزت الله عابد سکرتر معینیت ریاست دفتر رییس الوزرا، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه و میرویس خوگیانی، بشیر احمد پیام، محمد ولی وزیری، عزیزالرحمن رحمانی مشاورین وزارت زراعت، وزیر زراعت را همراهی می کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS