سفر سرپرست وزارت زراعت به ولسوالی گیان پکتیکا

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۵۷
سفر سرپرست وزارت زراعت به ولسوالی گیان پکتیکا


۳ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت و هیئت همراه متشکل از پنج وزارت با باشنده‌گان و مسوولان محلی ولسوالی گیان ولایت پکتیکا دیدار کرده و برای‌شان اطمینان داد که امارت اسلامی همیشه از آنها حمایت می‌کند.
سرپرست وزیر زراعت در این دیدار فرمان امیرالمومنین مبنی بر بسیج امکانات در مرکز و ولایات جهت کمک رسانی به آسیب‌دیده‌گان را بیان کرده و در کنار آن پیام رئیس الوزرا را در مورد پرداخت صد هزار افغانی برای هر شهید و ۵۰ هزار افغانی برای هر زخمی را برای باشنده‌گان متضرر شده رسانید.
مولوی عبدالرحمن راشد به روح شهدا دعا خواند و برای زخمیان شفای عاجل خواست. آقای راشد به نمایندگی از امارت اسلامی تعهد سپرد که پس از تکمیل کمک رسانی اولیه تاسیسات و زیربناهای زراعتی و مساجدی که در ولسوالی گیان در اثر سیل و زلزله اخیر تخریب شده  بازسازی گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها