سفر رییس عمومی منابع طبیعی به ولایت بلخ 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۳ - ۱۱:۰
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت و سید احمد خالد صاحبزاده رئیس تنظیم علفچرها به سلسه سفرهای ولایتی در رأس یک هیئت تخنیکی به ولایت بلخ سفر کردند.

مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت و سید احمد خالد صاحبزاده رئیس تنظیم علفچرها به سلسه سفرهای ولایتی در رأس یک هیئت تخنیکی به ولایت بلخ سفر کردند.
هییت متذکره در جریان این سفر ابتدا با مولوی نورالهدا ابو ادریس معاون مقام ولایت و رؤسای زراعت، مستوفیت، کارمندان بخش منابع طبیعی و اعضای انجمن‌ها بطور جداگانه دیدار کرده و اهداف سفرشان به آن ولایت را  نظارت از تطبیق پروژه‌های سال گذشته و سرعت بخشیدن کارهای پروژه‌های سال جاری عنوان نمودند. 
همچنان رئیس عمومی منابع طبیعی در دیدار با معاون مقام ولایت  یک سلسه مشکلات و محدودیت‌های که از طریق کمیته احتیاجات ولایتی در تطبیق روند  پروژه‌ها مطابق پلان منظورشده وزارت ایجاد شده بود با مسؤلین مقام ولایت شریک ساخته و خواهان رفع این مشکلات و همکاری‌های جدی در راستای تطبیق کامل پروژه‌های منابع طبیعی در آن  ولایت شد.
بدین ترتیب رئیس عمومی منابع طبیعی و تیم همراهشان از تطبیق پروژه های جنگلات، نباتات طبی، تثبیت ریگ‌های روان و قوریه‌های سرسبزی سال گذشته و سال جاری در ولسوالی‌های مختلف ولایت بلخ احیا و احداث گردیده بود باز دید بعمل آوردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها