سفر رئیس خدمات مالداری وزارت زراعت به ولایت میدان وردک

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۹:۴۴
سفر رئیس خدمات مالداری وزارت زراعت به ولایت میدان وردک

۵ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
محمد ایوب احدی، رئیس خدمات مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  به هدف نظارت و بررسی فعالیت‌های مالداری به ولایت میدان وردک سفر کرد.
وی در این سفر با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و کارمندان آمریت مالداری و صحت حیوانی دیدار و گفتگو نمود. همچنان، از یک فارم پرورش گاوهای شیری به‌نام «اخلاص فارم»، تعدادی از تکنیشن‌های القاح مصنوعی در مرکز میدان‌شهر، یک مرکز جمع‌آوری شیر در قریه اول‌خیل که توسط تیم پی‌آرتی ترکیه اعمار شده و یک مرکز جمع‌آوری شیر در قریه ده‌حیات ولسوالی نرخ که از سوی کمیته هالند برای افغانستان ساخته شده است، بازدید کرد.
در جریان این بازدیدها، برای مسئولین فارم‌های گاوهای شیری، تکنیشن‌های القاح مصنوعی و مسئولین مراکز جمع‌آوری شیر رهنمودها و توصیه‌های لازم ارائه شد. علاوه بر این، رئیس خدمات مالداری با کارمندان آمریت مالداری نیز جلسه‌ای برگزار کرده و در رابطه به وظایف و فعالیت‌های تخنیکی آنان راهنمایی‌های لازم را ارائه نمود.
قابل ذکر است که در این سفر، دو متخصص در بخش‌های القاح مصنوعی و صنعت لبنیات نیز رئیس خدمات مالداری را همراهی می‌کنند و روند نظارت و بررسی سایر فعالیت‌های بخش خدمات مالداری همچنان ادامه دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
Background image

ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۳:۴۹
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب نظارت به‌عمل آمده است.
به گفته‌ی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما. . .

بازگشت به خبرها