سفر رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات به ولایت پکتیکا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۲
سفر رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات به ولایت پکتیکا

مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر کاری خود به ولایت پکتیکا، از جریان امور مربوط به جمع‌آوری عشر از نزدیک دیدن و ارزیابی کرد.
در آغاز، وی با مولوی لعل محمد گوهر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار نموده و هدف سفر خود را با او در میان گذاشت. مولوی لعل محمد گوهر در صحبت‌هایش اطمینان داد که روند جمع‌آوری عشر در پکتیکا به‌گونه شفاف و مطابق طرزالعمل‌های امارت اسلامی تطبیق خواهد شد.
سپس در نشستی ویژه که با حضور مولوی میاخیل ناصر آمر تنظیم عشر پکتیکا، مولوی جلالی آمر محاسبه عشر و زکات، و نیز مسئولان و عاملان عشر در مرکز و ولسوالی‌ها برگزار شد، رئیس تنظیم عشر و زکات در مورد اهمیت و جایگاه شرعی عشر و زکات مفصل صحبت کرد.
او از اشتراک‌کنندگان خواست تا در برخورد با مردم رفتار نیکو داشته باشند و امور جمع‌آوری عشر را به‌گونه درست و منظم انجام دهند. وی تأکید کرد که در تعیین عاشرین و عاملین عشر باید اشخاص مخلص، متقی و شایسته گماشته شوند.
مولوی ندا محمد عابد همچنان مسئولان را به اطاعت از مقامات مافوق و دقت در تنظیم و ترتیب گزارش‌ها توصیه نمود. او وظیفه جمع‌آوری عشر و زکات را مسئولیتی سنگین دانست و افزود که انجام درست این مأموریت سبب جلب اعتماد و رضایت مردم می‌گردد.
در جریان سفر، رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات از روند کاری این بخش در ولایت پکتیکا نظارت نموده، آن را تا این مرحله قابل ستایش خواند. وی همچنین به مشکلات مسئولان و عاملان گوش داد و اطمینان داد که برای رفع چالش‌ها همکاری همه‌جانبه صورت خواهد گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها