سرپرست وزارت زراعت: پروژه‌ها ولایت‌های بیش‌تری را پوشش بدهند

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۸ - ۱۵:۴۲
سرپرست وزارت زراعت: پروژه‌ها ولایت‌های بیش‌تری را پوشش بدهند
۸ میزان ۱۳۹۹
مسوولان پروژه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و برنامه حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» در یک نشست، به داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت درباره‌ی فعالیت‌ها، دست‌آوردها، بودجه و ساحات پوشش‌شان معلومات دادند.
مصطفی‌حامد ضیا رییس این پروژه‌ها در مورد دست‌آوردهای این پروژه‌ها و جزییات دیگر معلومات ارایه کرد.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت گفت که باید روی افزایش بودجه و گسترش ساحات تحت پوشش این پروژه‌ها برنامه‌ریزی منظم صورت بگیرد و فعالیت این پروژه‌ها، ولایت‌های بیش‌تری را پوشش بدهند.
پروژه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» در ولایات کابل، پروان، لوگر، ننگرهار، هرات، بلخ و بغلان فعالیت می‌کند. تامین مواد غذایی و کاهش فقر، از اهداف این پروژه است. این پروژه در سال ۲۰۱۴ به حمایت صندوق بین‌المللی برای انکشاف زراعت «IFAD» آغاز به فعالیت کرد و فعالیت آن با تمویل این صندوق تا ۲۰۲۲ تمدید شد.
هم‌چنان برنامه حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» یکی از پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌باشد که از طرف صندوق بین‌المللی برای انکشاف زراعت (IFAD) تمویل می‌گردد. این برنامه به منظور بهبود مصونیت غذایی، افزایش عواید، اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های فقیر روستایی در ولایت‌های بلخ، هرات، ننگرهار، کابل، لوگر، پروان و بغلان کار می‌کند.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۳۶
Background image

۸۰ تن از سبزی‌کاران در ولایت کندز  از بسته‌های زراعتی بهره‌مند شدند

به‌منظور حمایت از تولید سبزیجات و بهبود معیشت دهقانان، در مرکز ولایت کندز و ولسوالی چهاردره، برای ۸۰ تن از سبزی‌کاران بسته‌های زراعتی توزیع شد. این روند از سوی دفتر داکار با هماهنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۲۹
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از ریاست اراضی  کابل

مولوی محب الله انعام رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست اراضی  کابل بازدید کرده و کارمندان را در زمینه رعایت اخلاق اداری، برابر‌سازی سیرت و صورت مطابق سنت نبوی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۲۸
Background image

توزیع ۳۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی برای مالداران ولایت بادغیس

۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس مقدار ۳۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی را برای ۱۵۰۰ تن مالداران ولسوالی‌های آبکمری، مقر و سنگ‌آتش توزیع کرد.
در این برنامه، به هر. . .

بازگشت به خبرها